Share |
touchworld kruiden

 

 

 

 

Witte kool met dille  

Bijgerecht

Voor 4 personen 

 

Dit heb je nodig: 

 

een witte kool van ong 500 gram 

3 uien 

1 eetlepel dille, fijngehakt 

1 theelepel karwijzaad,gemalen
25 gram boter
peper en zout 

 

Zo maak je het: 

 

Deel de witte kool in vieren en snijd er het harde hart uit. Snipper de rest fijn.

 

Pel de uien en snijd ze in fijne reepjes.


Verhit de boter in een pan en laat daarin de uienreepjes bakken tot ze glazig zijn. Voeg dan de kool met een beetje water toe en laat dit ongeveer 6 minuten afgedekt koken.

Giet de kool af en roer er dille en karwij door. Breng op smaak met wat zout en versgemalen peper.

 

Lekker bij kippenbouten 

  

  

 Kruidenplanten bestellen?

  

goede kruidenremedies zijn hier te koop!

 

behoefte aan extra vitaminen en mineralen?

natuurlijk mooi met

 

Deze site werd gebouwd met XSitePro